Triumph novinky 2011

Speed Triple přichází s novým podvozkem, který spolu s motorem o obsahu 1050cc umožňuje perfektní ovládání. Kombinace ještě většího výkonu s novým agresivnějším vzhledem bude určitě přínosem k dědictví tohoto modelu, kterého bylo od prvního uvedení na trh v roce 1994 prodáno již 65 000 ks. Je dostupný ve třech barevných provedeních bílé: Crystal White, černé: Phantom Black a červené: Diablo Red a motockl lze doplnit barevně sladěným štítkem, krytem sedla a klínem motoru z originálního příslušenství Triumph.

Kromě této novinky přichází Triumph s novými verzemi tří motockylů z produktové řady Cruisers. Jedná se o populární modely Amerika, Speedmaster a nový Thunderbird Storm.

Thunderbird Storm vychází z oceňovaného Thunderbirdu. Má výkon 98PS a dvouválec o obsahu 1700cc. Tento výkonný cruiser má dvojici světlometů, které proslavily modely Rocket III a Speed Triple.

Amerika a Speedmaster prošly změnami, které vylepšily jejich ovládání, styl a ergonomii. Oba dva motockly jsou po ergonomických změnách a snížení výšky sedla na 690mm snáze ovladatelné a získaly nový vzhled. Styl nové Ameriky je pro rok 2011 ještě více klasický. Přední 16 palcové a zadní 15 palcové kolo obouvají sportovní pneumatiky, které jí spolu s dozadu ustupujícími řidítky a vepředu umístěnými nohou ovládanými prvky dávají tradiční vzhled cruiseru. Je dostupná v klasických barevných variantách - metalické černé: Phantom Black a ve dvoubarevném modro-bílém provedení: Eclipse Blue - Crystal White. Pro rok 2011 byl změněn i vzhled Speedmasteru. Tento sportovní curiser má nyní 19 palcové přední kolo s jedním kotoučem a úzkou pneumatikou, což stejně jako celá řada dalších změn podtrhuje jeho nový vzhled. I u Speedmasteru byla vylepšena ergonomie. Díky nízkému sedlu - 690mm a širším řidítkům je pocit z řízení odlišný oproti předchozímu modelu a tyto parametry osloví širokou škálu jezdců. Je dostupný ve dvou barevných provedeních - metalické černé: Phantom Black a červené: Cranberry Red, která je novinkou. Speedmaster i Amerika mají zážehový interval 270 stupňů, výkon 61PS a dvouválec o obsahu 865cc.

Kromě těchto čtyř novinek přichází Triumph pro rok 2011 s novými barevnými variantami některých modelů. Thunderbird bude dostupný v kombinaci černé a červené: Cranberry Red a ve dvou variatnách bílé barvy: Crystal White a modré barvy: Saphire Blue. Kromě toho došlo ke změně nápisu "Triumph" na palivové nádrži.

Bonneville SE bude dostupný v černo oranžovém provedení: Phantom Black-Intense Orange a dále v klasické kombinaci retro krémové a čokoládově hnědé barvy: Vintage Cream-Chocolate.

Po úspěchu proměnlivé barevné varianty "haze" u Thunderbirdu bude toto barevné provedení dostupné i pro Rocket III Roadster 2.3. Barvy Phantom Blue Haze a Phantom Red Haze jsou ručně lakovány v továrně Hinckley a promění barvu motocyklů od téměř černé na zářivě modrou nebo zářivě červenou.

Více fotek sledujte na

 

 

nahoru